Η εφημερίδα μόλις βγήκε

Το νέο φύλλο της εφημερίδας «Ο Δρόμος προς το Θαύμα» είναι μια πραγματικότητα. Με πλούσια θεματολογία και με τιμή μόλις 1 ευρώ, οι δημοσιογράφοι Κλεοπάτρα, Άρτεμης, Φωτεινή, την Μαρία και Ίριδα, μαζί με τον αρχισυντάκτη τους κ. Πέτρο Τσερπέλη, την εκδότρια Μαριλένα Κερασιώτου  γράφουν, προβληματίζονται, προτείνουν και παρουσιάζουν θέματα που αφορούν όλους μας. Ναι, ακόμα και εμάς τους μεγάλους.

 

Η δουλειά που γίνεται σε αυτή την δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα παιδιά την έχουν αγκαλιάσει και πλέον οι δημοσιογράφοι μας βγαίνουν έξω και κάνουν ρεπορτάζ.

Στο παρόν φύλλο θα διαβάσετε:

Για το κοινωνικό πρόβλημα των Αστέγων. Για το επίκαιρο θέμα των αδέσποτων ζώων. Για το Human Trafficking με ένα εμπεριστατωμένο άρθρο. Για το Διαδίκτυο και τις συνέπειες του. Για το φαινόμενο της Μπλε Φάλαινας.  Για το ποιες είναι οι επαναστάτριες γυναίκες Σουφραζέτες, τι κάνανε; Και τι πετύχανε για την κοινωνία; και επίσης θα διαβάσετε το πρώτο μας ρεπορτάζ απο την Φιλοζωικό σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας

 

Αυτά για την ώρα. Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Ο δρόμος προς το Θαύμα» συνεχίζουν την δουλειά τους για το επόμενο φύλλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

There are no comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *