ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Στην πορεία μας μέχρι σήμερα συναντήσαμε Ανθρώπους, εταιρίες, φορείς που πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να γίνει το Θαύμα μια πραγματικότητα. Αυτό το «ότι μπορούσαν» ήταν βιβλία και σχολικά είδη για τα παιδιά, ρούχα και τρόφιμα για τις οικογένειες, χώροι για να στεγαστούν οι δραστηριότητες μας, ιδέες και πράξεις που ωφέλησαν τα παιδιά.

Το Be the Miracle δεν χρηματοδοτείται από πουθενά. Ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, προέρχεται από την ακλόνητη πίστη, θέληση, αγάπη και αποφασιστικότητα λίγων ανθρώπων για πραγματικά Θαύματα στην κοινωνία. Όμως δεν θα μπορούσε να φτάσουμε ως εδώ χωρίς την βοήθεια όλων αυτών που πίστεψαν σε εμάς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς…

  • Την αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Μαρία Ηλιοπούλου και το πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία»
  • Τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων
  • Την εταιρία υπηρεσιών internet papaki,gr και το κ. Ευθύμιο Χρησικό
  • Την εθελοντική ομάδα ΠΑΡΕΑ και την κ. Μαρία Μαστραντώνη
  • Την εταιρία Soccer Promo εταιρία management αθλητών και ομάδων και το κ. Σπύρο Μαραθωνίτη
  • Το Γυμναστικό Σύλλογο Πατησίων και τον κ. Βασίλη Βλαχογιώργη
  • Το φορέα ΔΡΑΣΗ  για την  Κοινωνία, τον  Πολιτισμό, και την Ποιότητα  Ζωής και τη κ. Ανδρομάχη Κοκκίνου
  • Το Δικηγορικό γραφείο του κ. Γιώργου Γεωργακά

Αλλά και τους Ανθρώπους που δεν είναι πολλοί, αλλά με την βοήθεια τους πρόσφεραν για να γίνει πράξη όλο αυτό. Αυτούς τους απλούς ανθρώπους που συναντάμε καθημερινά στις γειτονιές, μας χαμογελάνε μας σφίγγουν το χέρι και μας δίνουν δύναμη.
Την  Μαρία Γ για τα παπούτσια και τα παιχνίδια, την Γιούλη για τα βιβλία, την  Ευγενία για τα ρούχα, την Μαίρη Ζ για τα παιδικά ρούχα την Νέλλυ για τα παιχνίδια, το Σπύρο Α και την Ντίνα για τα παιδικά, το Χρήστο για τα σκηνικά, το Γιάννη Κ για τις φωτογραφίες, την Χριστίνα Κ και τον Δημήτρη Ε. για τα σχολικά, την Βάσια με την μητέρα της για τα γλυκά, την Κωνσταντίνα Γ για την παρουσία του έργου μας στην εφημερίδα Alphapress τον Βαγγέλη με την Αντα για τα μωρουδιακά, την Ειρήνη Κ απο τα Ανοιχτά Σχολεία, το Γιάννη Σ για τον αθλητικό εξοπλισμό,το Νικόλα, το Μανώλη Γ, τον Πέτρο Π, τον Δημήτρη Ε, τον Νίκο Δ για το ποδόσφαιρο,  το Κώστα Κ απο τον Αθήνα 984 για το υπέροχο άρθρο του, το Μίλτο Σ που έγραψε για την παράσταση των παιδιών στο newsit και στην espresso, το κ. Σπύρο, την Μαρίνα, τον Νίκο για την πίστης του στο Θαύμα

Ευχαριστούμε κάθε έναν σας ξεχωριστά , η υποστήριξη σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας και να προσφέρουμε και σε περισσότερα παιδία και οικογένειες που έχουν ανάγκη.