Αν το παιδί σας πει…

Αγαπητοί γονείς, αν ποτέ το παιδί σας πει…. «Μαμά/Μπαμπά θέλω να γίνω σαν αυτόν το κύριο» (τον άνθρωπο της φωτογραφίας) να αισθανθείτε πραγματικά περήφανοι για το παιδί σας αλλά και για τον εαυτό σας ως πετυχημένοι γονείς.

Ένα τέτοιο παιδί ΜΟΝΟ λαμπρό μέλλον θα έχει μπροστά του. Αν πάλι συναντήσετε έναν τέτοιον άνθρωπο στο δρόμο σας, φροντίστε να τον αναδείξετε στα μάτια του παιδιού σας. Κάντε τον πρότυπο. Πρότυπο, γιατί βλέπουμε έναν καθαρό Άνθρωπο, ένα υγιές κύτταρο της κοινωνίας που συμβάλει μόνο θετικά. Δημιουργεί κέρδος από το τίποτα, MARKETING. Συμβάλει στην οικονομία, ΑΕΠ – GDP. Συμβάλει στο περιβάλλον, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ. Κερδίζει λεφτά για να συντηρήσει την οικογένεια του, MANAGMENT. Αναπτύσσει την δουλειά του για να έχει κέρδος, BUSINESS ADMINISTRATION. Προσπαθεί να σταθεί στην κοινωνία τίμια και με αξιοπρέπεια, ΠΟΛΙΤΗΣ και πολλά άλλα.


Για αυτό αν ακούσετε κάτι τέτοιο από τα παιδί σας, πάρτε μια φωτογραφία τη στιγμή με τον άνθρωπο και φροντίστε το να μορφωθεί και όταν τελειώσει, δείξτε του την φωτογραφία και πείτε του «Θυμάσαι; Ήθελες να γίνεις σαν αυτό τον υπέροχο άνθρωπο».


Όπως όλοι ξέρουμε «τα αγαθά κόποις κτώνται» και η επιτυχία μόνο με δουλειά έρχεται. Για αυτό τα ΠΡΟΤΥΠΑ πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΟΧΙ με το εύκολο, το απαστράπτον και το πλούτο.

There are no comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *